هفته‌نامه هم‌قلم ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ - 7 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

توان دولت در حل مشکلات ریزگردها کجاست

نماینده مردم آبادان در مجلس گفت: چرا وعده‌های انتخاباتی دولت مبنی بر حل مشکلات ریزگردها و سایر موارد به فراموشی سپرده شده است.

چرا وعده‌های انتخاباتی دولت تماما به فراموشی سپرده شده است/ توان دولت در حل مشکلات ریزگردها کجاست

به گزارش هم قلم ، جلیل مختار نماینده مردم آبادان و خرمشهر در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی پارلمان طی تذکر شفاهی با اشاره به مشکلات آب شرب مردم حوزه انتخابیه‌اش اظهار داشت: آقای رئیس‌جمهور! شوری آب آبادان و خرمشهر امان مردم را بریده است.

وی افزود: ‌ما نه تنها شاهد تحقق وعده‌های رفع شوری آب شرب نبوده‌ایم بلکه می‌بینیم روز به روز وضعیت بدتر می‌شود.

نماینده مردم آبادان در مجلس ادامه داد: هنوز داغ انتقال آب از سرشاخه‌های کارون به سایر نقاط کشور برایمان تازه است اما قول انتقال آب این مناطق به کشورهای دیگر را هم داده‌اند.

مختار انتقاد کرد چرا در حق مردم آبادان و خرمشهر که با مشکل شوری آب دست و پنجه نرم می‌کنند اجحاف می‌کنید و دولتی‌ها هیچ اقدامی در این زمینه انجام نمی‌دهند.

وی بر همین اساس گفت:‌مگر قبل از انتخابات قرار نبود توان دولت صرف حل مشکلات ریزگردها شود؟ حال این توان دولت کجاست؟

وی در خاتمه ابراز تاسف کرد که چرا وعده‌های انتخاباتی دولت تماما به فراموشی سپرده شده است.

 

اجناسی که در انبار مانده در اختیار مردم قرار گیرد

به گزارش هم قلم به نقل از خبرگزاری فارس؛ محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس‌جمهور روز چهارشنبه ۲۳ خرداد ۹۷ در جمع خبرنگاران درباره جلسه هیأت دولت اظهارداشت:‌ موضوعات مختلفی در دولت مطرح شد و مصوباتی داشتیم که ممهمترین بحت درباره گرانی بود.

وی بر همین اساس تصریح‌کرد: شاهد بودیم حتی بخش‌هایی که ارز ۴۲۰۰ می‌گیرند محاسبات دقیقی برای قیمت جاری ندارند. واعظی با تأکید بر اینکه رییس‌جمهور خواستند همه دستگاه‌های ذیربط به موضوع گرانی ورود کنند، افزود: از سوی دیگر اجناسی که در انبار مانده به سرعت در اختیار مردم قرار گیرد.

رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور خطاب به خودروسازی داخلی، گفت: خودروسازها خودروها را با قیمت مصوب در اختیار مردم قرار دهند. رییس دفتر رییس‌جمهور درباره گرانی سکه نیز یادآورشد: قرار شده است بحث‌های لازم در مورد این موضوع صورت گیرد و تصمیم‌هایی در این رابطه اتخاذ شود.

وی درباره تخصیص ارز نیز افزود: ما ارز ۴۲۰۰ تومانی را به کسانی که ثبت سفارش می‌کنند، واگذار می‌کنیم و در این زمینه مشکلی نداریم.

واعظی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه اولویت‌ها و برنامه‌هایی برای مقابله با گرانی دارید، اظهارداشت: اولویت‌ها تعیین شده اما تصمیمات باید بعد از مشورت با اصناف، تولیدکنندگان، اتاق بازرگانی و بخش خصوصی گرفته شود تا همه نسبت به این تصمیمات اقناع باشند. این گفت‌وگوها شروع شده است و رییس‌جمهور هم امروز از وزرا خواسته‌اند همت جدی داشته باشند و کار را خود بر عهده بگیرند.

رییس دفتر رییس‌جمهور درباره برگزاری جلسات روسای سه قوه برای حل مشکلات، گفت: از طرف دولت از رهبر انقلاب تشکر و قدردانی می‌کنم که دستور برگزاری جلسه سران قوا برای حل مشکلات اقتصادی را دادند که دو جلسه هم تاکنون تشکیل شده و جلسه سوم هم در آینده نزدیک تشکیل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه شرایط کشور به گونه‌ای است که اتاق‌های فکر در خارج از کشور تشکیل شده است تا از فرصت خروج آمریکا از برجام استفاده کنند، تصریح کرد: آنها مرتب سیگنال‌های منفی برای افکار عمومی می‌فرستند، بنابراین ما هم باید انسجام و هماهنگی بیشتری داشته باشیم و اجازه ندهیم اختلاف نظرها و اختلاف سلیقه‌ها ابزاری در دست مخالفان کشور باشد. اگر اقدامی به نفع کشور است، به دلیل برخی مسائل سیاسی و جناحی نباید آن اقدامات نادیده گرفته شود. مطالبی که در مجلس درباره لایحه پولشویی مطرح شد، درست نیست و صفت‌هایی که به دیگران هم دادند، در شان آن نمایندگان که آن مباحث را مطرح کردند، نیست.

 

رئیس‌جمهور فکری به حال ضعف مدیریتی آموزش و پرورش کند

به گزارش هم قلم به نقل از خبرگزاری فارس، محمد محمودی‌شاه‌نشین نماینده مردم شهریار در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی پارلمان و در بخش تذکرات شفاهی جلسه روز چهار شنبه ۲۳ خرداد ۹۷، طی سخنانی به مشکلات موجود در حوزه فرهنگیان آموزش و پرورش اشاره کرد. وی در ادامه عنوان کرد: وزیر آموزش و پرورش باید در باره عدم نظارت بر ادارات کل و بی‌برنامگی در بخش مشکلات معیشتی فرهنگیان و معلمان پاسخگو باشد. محمودی‌شاه‌نشین با انتقاد از وجود نظام ناقص برای فرهنگیان عنوان کرد که متاسفانه ما در حال حاضر با کمبود معلم مواجهیم و این مسئله مسئولیت‌ها را تحت شعاع قرار  داده است.

نماینده مردم شهریار در مجلس بر همین اساس اضافه کرد: بعضا شاهدیم برخی فرهنگیان سر کلاس به دنبال کارهای اداری و مدیریتی هستند و در دفتر هم پاسخ دیگران را می‌دهند لذا مدرسه معاون و مدیر مستقل می‌خواهد.

وی با انتقاد از ضعف در بخش مدرسه سازی کشور یادآور شد: با وجود ضعف بسیار زیاد در بخش مدیریتی آموزش و پرورش لازم است رئیس‌جمهور هر چه سریع‌تر نسبت به این مسائل تدبیر واهتمام ویژه‌ای ورزد.

نویسنده
محسن مرادی
مطالب مرتبط
نظرات